Asun siis kerrostalossa. Pienkerrostalossa, jos tarkkoja ollaan. 2 kerrosta, 6 asuntoa, ullakkotilat ja kellarisauna. Osa asukkaista on vuokralaisia (kuten allekirjoittanut) ja osa omistaa omansa.

Vuokralaisia ei päästetä taloyhtiön kokouksiin, eikä heille niistä koskaan myös mitään kerrota. Kuitenkin vuokranantajat (eli omistajat) pääsevät omistaja-asukkaiden kanssa neuvonpitoihin, mikäli paikalle jaksavat ja vaivautuvat saapua. Nykyisistä asukkaista 2 on omistajia, toinen ei kokouksiin vaivaudu (joskus saattaa lähettää edustajan paikalle kuulemaan mitä on päätetty). Vuokranantajaomistajista ei tiedettävästi kukaan paikalle yleensä ilmesty. Siispä jäljelle jäävä asukasomistaja onkin vallannut diktaattoriaseman taloyhtiössä, päättäen itsevaltaisesti mielialojensa mukaan kaikesta mahdollisesta muiden asukkaiden kiusaksi ja harmiksi, jättelee lappuja oviin, porraskäytävään ja jopa tiputtelee niitä asukkaiden postiluukuista. Viestit ovat mitä mielivaltaisempia ja (joskus) täysin naurettavia.

Vuokralaiset ja toinen omistaja-asukas ei ko. henkilöstä paljoakaan pidä, lähinnä tekojensa ja asenteensa muita kohtaan vuoksi. Monesti kuulee rapussa ja pihalla asiasta purnattavan, mutta kukaan ei asialle mitään tee. Ne, jotka ovat yrittäneet, on häädetty ja uudet asukkaat hommattu tilalle. Me loput yritämme parhaamme mukaan kestää. Vaikka luulisi, että meillä olisi ylivoima enemmistön muodossa, emme kuitenkaan asiaan kykene vaikuttamaan. Apuvoimiakin on ulkopuolisista yritetty värvätä, tuloksetta. Vastustus kuihtuu yleensä nopeaan, pakotettuna ja alistettuna.